Stadsteatern


Om ni har möjlighet, se Next to Normal på Stockholms Stadsteater
En stark upplevelse som lever kvar länge.
 


På jobbet


Uttrycksfulla och färgkoordinerade.
 


Ingen koll


Telefonen är som vanligt försvunnen, det är alltid lika irriterande. När jag ringer upp den ringer det i min närhet men jag har svårt att lokalisera ljudet. Det verkar vara i hallen men väl där låter det mer som om den är i köket. Så springer jag runt som katten i visan som jagar sin svans. Efter några turer fram och tillbaka hittar jag den äntligen....i min bakficka. Är det åldern eller har det varit lite mycket på sistone? 
 

 

Där nere


Det finns många fantastiska detajer på hus och väggar som man lätt missar när man går med näsan vänd mot backen. Titta upp, är ett råd som är väl värt att följa. Men som alltid finns det två sidor av myntet. För med ögonen ner i gatan kan man också hitta, om än inte spännande fasader och tak, så annat skoj.  Man kan tex få veta vad de gör en trappa ner.
 


Skärpa


Nytt fokus när tiden börjar tära på sommarens grönska. Det har långsamt smygit sig in en ny skärpa i luften. Skärpa är det också i delar av bilden som jag tog på  liljekonvaljbladet i Svedmyraskogen.
 


Nattbild i hög fart


Stockholms stadshus.
Våga vägra skärpa.

 
 
 

I diskhon


Även det mest triviala kan bli vackert om man tar sig tid att titta.
 


 

I betraktarens ögon


Vilket läge befinner du dig i just nu?  Allt handlar om perspektiv, uppe, nere, överläge, underläge, överblick eller detaljer och så förstås vad som finns med i ryggsäcken.  Erfarenheten kan stå ivägen, okunnighet vara en tillgång. Alltid i betraktarens ögon.
 

 

Söndag


Vaknar med en känsla av att sväva. Idag är allt möjligt.
 

 

Arbete på hög höjd


Det händer spännande saker högt där uppe. Så spännande att flera faktiskt stannat för att titta.
 


Det här är vad de såg högt där uppe.
 
 


Loppis


Gatufest och loppis i Gamla Enskede. Regnet vräkte ner. MIna bilder trivdes inte så bra i det fuktiga vädret, men trots det fick jag god respons på mina vykort och fick faktiskt sälja en del fotokort. Nu är nog inte loppis rätt ställe att sälja foton så jag är mer än nöjd med dagens resultat.
 

 
 

RSS 2.0