Renovering

 

Visst var det lite listigt tänkt att bara göra iordning en vägg i arbetsrummet och sedan ta de andra tre någon annan gång (när den andra gången skulle bli preciserade vi inte). Det kändes bra och lite enklare med endast en vägg. Fyllda av energi slet vi ner den gamla väven från väggen, det blev inte så vackert precis men det var ju bara tillfälligt. Det tillfälliga drar ut på tiden och vi har kommit på att det är idiotiskt att inte göra allt på en gång. För även om vi bara fixar en vägg måste bokhyllorna tömmas och saker ställas undan. Då kan man (nästan) lika enkelt ta allt i ett svep. Så nu är det planen, tömma bokhyllorna, packa ihop allt på mitten av golvet och riva ner resterande väv. Sedan spackla, slipa, måla. Jag blir lite trött bara av att skriva om det. Vi har beslutat att ligga lågt till efter nyår. Vecka 2 kommer murspisen dvs om installationerna med stegar och så är klara på taket. Så man kan med stor sannolikhet anta att det nya året kommer att inledas med en smula kaos. Det är då jag alltid ångrar att jag drog igång projektet. I väntan på att allt ska bryta ut har vi hängt upp tavlor och möblerat som det var förrut. Det blev bättre med tavlor på väggen en lite ruff känsla som om det var en gammal industrilokal. Tufft tycker barnen, inte riktigt vår stil tycker vi men man kan kanske vänja sig. 
 
 


Kommentarer
Postat av: Znogge

Lite hippt men jag förstår din känsla för du är halvvägs inne i en renoveringstanke! Men men, ibland kan man faktiskt vänja sig!

2013-12-12 @ 22:48:24
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: paula i pörtet

Hej, tänk bara så nöjda ni ska vara efteråt då allt slit är över. Ibland bygger man upp en tröskel som är svår att ta sig över...
Kram och trevlig helg

2013-12-13 @ 11:02:33
URL: http://paulaz.se
Postat av: kalebass

Känner igen det där. Skulle vilja tapetsera om i vardagsrummet, med blir trött av bara tanken. Det värsta är nog halvvägs, när man befinner sig mittimellan. Som att leva i ett ingenmansland.
Drar det då ut på tiden... Men, sedan kan man pusta ut, luta sig bakåt och njuta av resultatet! Lycka till.

2013-12-16 @ 19:25:34
URL: http://www.kalebass.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0