Renovering


Och hur gick det då med vår renovering. Ja nu är det mesta på plats och murspisen invigd. Det blev precis så bra som vi tänkt oss. Tänk vilken skillnad det blev. Knappt att vi minns hur det var förut tur att det finns bilder som hjälp när man vill friska upp minnet.
 
 

 

Livet


Livet är det som pågår när vi sysslar med annat har någon sagt. Vissa dagar blir det extra tydligt. Det händer fantastiska, roliga, hemska och skrämmande saker hela tiden. Är man inte direkt berörd trasslar man vidare med sitt liv, gnäller över att tunnelbanan är försenad, över att det är för kallt eller för varmt och över allt vi inte hinner med. Vi stressar och stressar och samtidigt, både långt borta och nära, händer det saker som ställer människors liv på ända. Livet pågår hela tiden men ibland skulle vi behöva stanna upp och ta hand om varandra lite bättre under tiden och inte bara sen när det kanske är försent. 
 
En ros till alla er vackra människor som bryr er om, och som visar det.
 
 

 

Vårkänsla


Varje år tänker jag att det är nu på våren man borde vara ledig, nu när det händer. Sen när man yrvaket kliver ut i sommaren ungefär samtidigt med skolavslutningen är allt redan färdigt och liksom fulländat. Det är nu eller i alla fall snart som man skulle ha tid att kliva ut i vårsolen, känna doften av multna löv och spirande vårblommor. Följa knoppens väg mot utslagen blomma och se rabarbern häva sig upp ur jorden. Nästa år tänker jag, då ska jag vara ledig på våren. 
 


Naturbilder


Fler bilder från Tyresta. Det är roligare att visa upp dem än att ha dem i arkivet.
 
 
 


Upptagen


Jag har varit upptagen med både det ena och det andra. Därför har det varit tyst här ovanligt länge. Jag tänker inte lova bot och bättring men så mycket sämre kan det väl inte bli. Nu nalkas våren och en och annan vårblomma kanske kan titta in här. Men först en liten ormbunke från söndagens fotoutflykt till Tyresta. 
 

 

RSS 2.0