Förändringens vindar


Idag flyttar barn nr 2. Hon flyttar till ett alldeles eget bo, med kök och balkong, inte illa för att vara första lägenheten och det dessutom i Stockholm. Det är lite vemodigt men det är ju som det ska vara, att barnen växer upp och ger sig iväg. Visserligen bor barn nr 3 fortfarande hemma men hon är så stor så att hon börjar leva sitt eget liv hon också. Jag har lite svårt att vänja mig vid att inte behövas på samma sätt som tidigare, att det blir tid över som bara är min egen. Att jag kan göra vad jag vill med min tid. Nu är bara frågan vad vill jag, egentligen?
 


Kommentarer
Postat av: paula i pörtet

Spännande tider väntar dig bakom hörnet, jag har all tid i världen men tyvärr tog ju energin och orken slut istället. Jag hoppas du hittar något intressant att fylla din egentid med, och något säger mig att det ligger nära till hands..
Kramen

2012-08-08 @ 11:51:42
URL: http://paulaz.se
Postat av: Znogge

Då är vi i samma sits. Visserligen är yngsta dottern utomlands och arbetar men formellt bor hon hemma. Hur som helst så innebär det förändringar på hemmaplan. Ett annat tempo och en annan tystnad...

Ny tider stundar.

2012-08-08 @ 14:42:32
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: SoF

Kul att du hittade till min fotoblogg, och tack för kommentar.
Å välkommen tillbax! :)

2012-08-08 @ 21:49:30
URL: http://blindstyre.se/wordpress/
Postat av: Ninni/fotografia

Visst är det lite vemodigt när de flyttar, ungarna, men samtidigt skönt att de kan börja leva sitt eget liv. Vilken tur att få en lägenhet i Stockholm!
Ja, vad gör man med sin tid...alltför lite egentligen. Allför mycken tid ägnas till surfande hemma hos oss. Speciellt nu när vädret är lite osäkert.
Jag känner alltid så här års när jag varit ledig så länge att jag borde utnyttjat tiden bättre och gjort alla de där sakerna som jag inte tyckte jag orkade eller hade lust med under den mörka tiden. Men det är så lätt att skjuta upp det till en annan dag längre fram...
Ha det bra!
Ninni

2012-08-09 @ 10:00:11
URL: http://piona.blogspot.com
Postat av: Åsa!

Det går så fort! Men vilken tur att din dotter fått egen lägenhet, vilken lycka mitt i vemodet!

Som förälder vill man ju att barnen ska bryta sig loss, skaffa ett eget liv och allt det där. Men samtidigt sitter man där med tomheten och känslan av att inte längre vara behövd.

2012-08-10 @ 08:22:21
URL: http://bitihopdax.blogspot.com
Postat av: Lillemor Johansson

När mina barn flyttade och fick barn i sin tur så behövs man verkligen om inte mer...vänta får du se:)) Kram

2012-08-10 @ 11:58:50
Postat av: michele

I think there is no answer as a recipe.

2012-08-10 @ 16:32:15
URL: http://micheledassy.blogspot.be/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0