Egg in box II
Jag har sett en i levande livet, då jag tog kortet.
Det är i restaurangkök man kan hitta dem. Boxar med äggula är vanligast där.
Kanske bagerier kör mer med äggvita, men det är bara en gissning från min sida.
Det måste vara praktiskt att slippa allt klet när man ska dela gulor och vitor.
Nu häller man upp önskad mängd och sätter sedan igång att vispa sin majonäs,
snabbt och lätt.
Jag trodde det var ett skämt:) men såklart praktiskt! Kram ha en go kväll! Mumin
Så då var det inget aprilskämt då:-) Men visst, det verkar ganska praktiskt faktiskt!
Jaså - det finns på riktigt! Jag var helt övertygad om att det var en skämtförpackning. Men det måste ju vara kolossalt praktiskt i bagerier och storkök.
Ja jag trodde också det var på skoj:-) Men så praktiskt för dem som använder massor av gulor eller vitor.
Teknikens under, säkert inte en enda skalbit som behöver fiskas upp...
Dom där har jag inte sett, däremot kan man köpa kokt ägg i ett långt rör! Gapade första gången jag såg ett, men det var ju praktiskt att skiva hårdkokt ägg till mackorna på serveringen. Fast, jag föredrar iaf hemvärpta..
aha!
Verkligen praktiskt, men ändå väldigt konstigt. Ännu ett steg på vägen mot mat fullständigt fjärmad från sitt ursprung. Jag är en riktig bakåtsträvare när det gäller sådant - tror att naturen kan bäst.