Egg in box II


Det är faktiskt ingen bluff alls, de finns alldeles på riktigt.
Jag har sett en i levande livet, då jag tog kortet.
Det är i restaurangkök man kan hitta dem. Boxar med äggula är vanligast där.
Kanske bagerier kör mer med äggvita, men det är bara en gissning från min sida.
Det måste vara praktiskt att slippa allt klet när man ska dela gulor och vitor.
Nu häller man upp önskad mängd och sätter sedan igång att vispa sin majonäs,
snabbt och lätt.




Kommentarer
Postat av: Mumin

Jag trodde det var ett skämt:) men såklart praktiskt! Kram ha en go kväll! Mumin

2008-09-02 @ 20:45:31
Postat av: Znogge

Så då var det inget aprilskämt då:-) Men visst, det verkar ganska praktiskt faktiskt!

2008-09-02 @ 21:34:14
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Sylvia

Jaså - det finns på riktigt! Jag var helt övertygad om att det var en skämtförpackning. Men det måste ju vara kolossalt praktiskt i bagerier och storkök.

2008-09-02 @ 21:39:07
URL: http://pantersylvia.blogg.se/
Postat av: Ninni

Ja jag trodde också det var på skoj:-) Men så praktiskt för dem som använder massor av gulor eller vitor.

2008-09-02 @ 21:45:37
URL: http://piona.blogspot.com
Postat av: Åsa!

Teknikens under, säkert inte en enda skalbit som behöver fiskas upp...

2008-09-03 @ 17:40:44
URL: http://bitihopdax.blogspot.com/
Postat av: Paula

Dom där har jag inte sett, däremot kan man köpa kokt ägg i ett långt rör! Gapade första gången jag såg ett, men det var ju praktiskt att skiva hårdkokt ägg till mackorna på serveringen. Fast, jag föredrar iaf hemvärpta..

2008-09-04 @ 18:53:49
URL: http://paulaz.se
Postat av: matte

aha!

2008-09-04 @ 20:32:32
URL: http://femtinio.blogg.se/
Postat av: nässelblom & choklad

Verkligen praktiskt, men ändå väldigt konstigt. Ännu ett steg på vägen mot mat fullständigt fjärmad från sitt ursprung. Jag är en riktig bakåtsträvare när det gäller sådant - tror att naturen kan bäst.

2008-09-15 @ 17:20:06
URL: http://www.nasselblomchoklad.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0