Tankar från förr

Min gamla anteckningsbok är återfunnen. Jag har fått tillbaka en massa gamla tankar. Det är fantastiskt att hoppa på tuvorna av det som jag en gång tänkt på och funderat över. 
Jag undrar hur mycker vatten en vuxen människa behöver en dag under normala förhållanden, dvs inte när det är stekhett eller superkallt. Det fanns tydligen ett antal alternativ att välja på. Men jag slutade fundera på det och började istället tänka på allt jag inte vet. Det är oändligt mycket inser jag, oändligt mycket som jag inte har en aning om. Men det är en hel del saker man inte behöver ha koll på, det löser sig av egen kraft. Som det där om vattnet, det verkar fungera trots att jag inte har en aning. 
 

 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Ja så finurligt konstruerad är människokroppen att törsten regleras per automatik. I alla fall så länge vi är friska!

Önskar en trevlig lördag!

2014-06-14 @ 12:30:04
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: kalebass

Alldeles riktigt. kroppen säger ifrån. (Till skillnad från kossorna som måste ha en saltsten att slicka på för att bli törstiga.) Åtminstone när dom var ute i det fria...
Nä, vi behöver inte ha koll på allt. Tänk bara på den mystik som vattendraget och bilden utstrålar! Analyserar vi för mycket (svårt att låta bli ibland), så försvinner lätt det magiska.

2014-06-15 @ 17:30:54
URL: http://www.kalebass.blogg.se
Postat av: paula i pörtet

Hej, din tankegång är lite kul, när jag var ung och började jobba på bank tänkte jag att jag skulle lära mig allt som fanns att lära sig om finansmarknaden. Sen kom jag på att det var väl mastigt, jag kanske skulle specialisera mig. Började jobba med utlandshandel, det var skoj. Efter några år tyckte jag att jag hade blivit alldeles för nördig, så då blev jag åter en som jobbade med det mesta, kunde lite om allt. Idag har jag fattat att det är så livet är, man lär sig lite om mycket, o nörd är jag oavsett, "ler"
Kram och trevlig midsommar

2014-06-20 @ 13:59:43
URL: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0