Smak


Jag tror att jag skrivit om smak förut. Om att man kan förändra sin smak på olika sätt genom livet. Man kan till exempel lära sig att uppskatta bilder som man tidigare inte tyckt om. Antagligen kan man göra samma smakresa när det gäller mat och dryck för jag har gjort en sådan liten resa nu i sommar. Utan att jag riktigt förstår hur det gick till har jag kommit på mig med att tycka om både gin och tonic och choklad med mintsmak. Jag undrar vad det är som händer.
 


Kommentarer
Postat av: znogge

Jag har gjort samma upptäckt när det gäller chokladen och det förvånade mig mycket. Men man ska visst aldrig säga aldrig ;-)

Svar: Nej det ska man inte göra även om det finns saker som jag tror att det kommer att dröja länge innan jag kan säga att jag tycker om dem.
Kersti

2014-08-11 @ 19:45:54
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: paula i pörtet

Hej, jag slutade äta socker i slutet av nittiotalet. Var inte särskilt förtjust i sötsaker så det var enkelt att låta bli. Däremot älskar jag god o mycken mat...hur som helst, min smakpalett har förändrats mycket, den har blivit mera vuxen om man säger, och dessutom så finns ju numera så väldigt mycket kryddor som inte förekom när jag var barn. Då var currypulver det mest exotiska som fanns!
Choklad har jag inte smakat på åratal men kanske skulle jag gilla den lite bittra mörka...
Kramen

Svar: Tyvärr gillar jag både mat och sött. Älskar efterrätter men det får inte vara för sött därför tycker jag om mörk choklad med hög cacaohalt och inte vanlig mjölkchoklad tror att den skulle kunna falla damen på läppen :)
Kersti

2014-08-11 @ 20:52:00
URL: http://paulaz.se
Postat av: paula i pörtet

mm bäst att låta bli att smaka, min karaktärsfasthet är inte alltid att skryta med, det kan bli en ovana!

2014-08-12 @ 13:05:04
URL: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0