Djur


Här på landet är det fullt av djur, små och stora. Vi brukar se många djur i stan också men de känns, i alla fall just nu, som om de kommer lite närmare här på Torpet. Grannens tupp gal och fåglarna kvittrar. Några små, ännu oidentifierade fåglar har ungar under taket på härbret och flyger in och ut med mat dagen lång. På kvällspromenaden ser vi grävlingar och rådjur och vildkatten smyger över tomten vilket gör hunden galen. De små spindlarna väver nät i härbrefönstret och myggorna kalasar på oss så fort solen gått ner. Man kan nästa säga att det är mer liv och rörelse här än i Enskede i alla fall en kväll så här mitt i sommaren. 
 
 


Kommentarer
Postat av: paula i pörtet

Jag önskar det fanns många många fler fåglar som hjälptes åt att äta upp alla vidriga insekter, "ler", myggen och knotten hittade till byn på midsommardagen och alla sköna skogspromenader man längtar till flyr sin kos. Varför kan ingen uppfinna ett fungerande myggmedel? Ha så skönt i spenaten!

2013-06-24 @ 10:10:24
URL: http://paulaz.se
Postat av: Znogge

Man kommer naturen inpå på ett annat vis tycker jag. Ofta hoppar en padda över terrassen när jag vattnar på kvällen... Känns lite lantligt minst sagt :-)

2013-06-24 @ 21:03:58
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Nässelblom & choklad

Oh ja, det är en tid fylld av liv i naturen. Just försommaren är så underbar med allt intensivt fågelliv, annars gillar jag förstås att titta närmare på insekterna som är så spännande. Skönt att du har paus från allt städande nu:)! Ha det gott!

2013-06-25 @ 11:16:19
URL: http://www.nasselblomchoklad.blogspot.com
Postat av: Åsa!

Trots myggen så låter det alldeles underbart!

2013-06-26 @ 19:26:41
URL: http://bitihopdax.blogspot.com
Postat av: Bert

Fin slända. Tyvärr vet jag inte vilken sort, mer än att den tillhör trollsländesläktet.

2013-06-27 @ 21:35:13
URL: http://ogonblickinorr.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0