Om att flytta

 

Jag är där jag hamnade och kom liksom inte längre. Som bonden på landet som tog över pappas gård och fortsatte med korna, men utan kor. Jag flyttade hemifrån och stannade sedan kvar på samma ställe. Många vänner flyttade hur många gånger som helst under ungdomstiden men jag blev kvar i samma lägenhet. Vännerna spred sig över jorden men jag blev kvar. Brist på mod, fantasi och visioner eller hur kom det sig att jag stannade tryggt förankrad i Enskedes mylla. Jag har länge tänkt att jag kommer att bli kvar här för alltid. Men den senaste tiden har en liten, liten tanke smugit sig in att kanske skulle jag göra en avstickare till någon annan plats. Känna på hur det käns att inte alltid ha funnits där, att vara en inflyttad. Att få ett annat perspektiv än det som kommer av att att ha bott på samma plats i hela sitt liv. Men det är möjligt att det inte någon bra idé, att jag ska stanna här där jag trivs och nöja mig med det. Man man kan ju alltid drömma.
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Znogge

Jag är inte den som flyttar i första taget så lyssna inte på mig! Men jag tror inte att man ska flytta för flyttandets skull utan för att man verkligen byter upp sig till något mycket bättre. Tål att tänka på...

2013-08-31 @ 20:11:56
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: paula i pörtet

Men, varför flytta om man trivs. Enskede är jättefint även om jag nu inte känner det så himla bra. Maken och hans barn är födda o uppvuxna i Sumpan, nu bor grabben kvar där med sin familj och jag tycker Sumpan är mysig. Ombyte förnöjer sägs det men tänk om du ångrar dig?
Kram

2013-09-02 @ 21:19:05
URL: http://paulaz.se
Postat av: Nässelblom & choklad

Jag är inte heller den som lockas av uppbrott. Vill inte ens åka bort på semester, men sen när jag väl är borta trivs jag där - då vill jag stanna. Lite skumt. Men varför flytta om man trivs och inte har något särskilt skäl, men börjar du lockas och längta efter en flytt är det en annan sak. Visst är det förnyande att bryta sina invanda rutiner och upptäcka nytt och flyttar man blir det ju automatiskt så. Tror att jag har så händelserikt inre liv att jag behöver lugn runt omkring mig:)

2013-09-04 @ 08:34:34
URL: http://www.nasselblomchoklad.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0