Olika


Det är spännande att vi är så lika och ändå så olika vi människor. Jag var vid Slussen för att fotografera pelarna under tunnelbanan. Jag spanade in dem i fredags men då var det för mörkt för att få riktigt fina bilder.  Raka linjer, vatten och betong var det som jag fokuserade på.  Samtidigt som jag stod där och fotograferade kom en man med kamera och enbensstativ förbi. Han stannade lite längre bort och började fotografera han också men han riktade sin kamera mot helt andra motiv.  Den vackra vyn över Gamla Stan var det som intresserade honom. Jag gick efter i hans fotspår och försökte se det han såg men tyckte att den utsikten var, i och för sig vacker men ganska tråkig.  Så jag lät honom stå kvar uppe på trottoaren och fotografera i lugn och ro. Jag gick istället närmare vattnet och hittade två glada tjejer som tyckte att det var ok att hamna på bild och faktiskt blev det plats för lite utsikt över Gamla Stan också.





Kommentarer
Postat av: Åsa!

Och det är just det som är så fantastiskt, vår olikhet! Just därför blir jag så ledsen när någon blir fullkomligt nedsågad utav en enda "expert". Det är ju bara just den personens åsikt, det säger ingenting om var världens övriga människor tycker...

2011-05-06 @ 18:34:33
URL: http://bitihopdax.blogspot.com
Postat av: Maj Korner

Och du är modig som tar/ber att få ta bilder på personer du inte känner.

2011-05-06 @ 18:48:09
URL: http://majkorner.blogspot.com/
Postat av: Nässelblom & choklad

Häftiga bilder. Slussen är en plats jag passerat många gånger i mitt liv, allra helst som yngre. En stressig, smutsig, grå och trist miljö. Samtidigt så spännande. Visst är det fascinerande hur olika vi är och hur olika vi ser på tillvaron. Modigt att fotografera okända.

2011-05-08 @ 11:10:45
URL: http://www.nasselblomchoklad.blogspot.com
Postat av: Nässelblom & choklad

Varför vill inte mina kommentarer hamna rätt???

2011-05-08 @ 11:12:02
URL: http://www.nasselblomchoklad.blogspot.com
Postat av: Nässelblom & choklad

Ok, de gjorde visst det....

2011-05-08 @ 11:12:55
URL: http://www.nasselblomchoklad.blogspot.com
Postat av: Znogge

Vi fokuserar på olika saker och ser möjlighetena i dem. I bland upplever jag att jag fotograferar konstiga saker eller i alla fall så tycker andra det... Men det bjuder jag på!

2011-05-08 @ 11:36:17
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Agnes

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din blogg, men jag är glad att jag gjorde det :D. Prenumererar nu på din blogg på BlogLovin'!

2011-05-08 @ 13:33:15
URL: http://smsalåna.nu
Postat av: Anna

Hej. Var inne en sväng på din blogg i dag, det var ett tag sen sist nu. Åh, jag gillar dina bilder så. :) Ha det!

2011-05-15 @ 19:06:33
URL: http://fangadeogonblick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0