Helg på landet


Vi lämnade staden utan barn men med hund. Det kändes en smula oansvarigt men inte mer än att vi kunde härda ut. Det blev en skön helg på torpet. De pågående projektet timmerhus kom en stock närmare sin fullbordan och drömmen om en köksträdgård har gått från dröm till projekt. Det kommer inte att bli klart den här sommaren men kanske nästa eller sommaren därpå. Det gäller att skynda långsamt. Efter att verkligen ha använts var kroppen lagom mörbultad när kvällen kom. Vi sov som klubbade och väcktes av fåglarnas ihärdiga sjungande. På väg tillbaka till staden kom jag på att jag inte ens packat upp datorn.


Rölleka


Kommentarer
Postat av: Znogge

Skönt att vara så smått igång med projekten i alla fall. Att det sedan tar sin tid får man stå ut med... Vi hade ett trädgårdsland innan men det försvann gradvis. Kan sakna det ibland...

2009-07-06 @ 19:47:15
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Camellia

Vackert inkägg, både i text och bild. Ett eget torp låter hur romantiskt som helst. Kryddträdgårdar är underbara, kila ut och knipsa av färska örter är en fantastisk lyx i dessa plastinpackade tider.

Postat av: Ninni

Vad mysigt det låter! Själv har jag svårt för långdragna projekt, helst ska det vara färdigt direkt. Men ibland måste det ju få ta tid.

En köksträdgård är ju underbart att ha!

Må så gott!

2009-07-07 @ 21:37:49
URL: http://piona.blogspot.com
Postat av: Ingegerd

Rosa Rölleka så vackert! Ja Du jobba åt sig själv är roligt, men klart det känns i kroppen. Hoppas ni har fin odlingsjord till köksträdgården.

Postat av: Paula

Men visst är det härligt med lite mylla under naglarna! Frisk luft och fysiskt arbete, snacka om att man sover ovaggat!

Fortsatt fin sommar !/Kram

2009-07-15 @ 16:54:48
URL: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0