Mellanrum


Jag hängde tvätt ute och försökte göra lite mellanrum så att solen skulle komma åt och luften skulle cirkulera . Jag tror att det torkar bättre då. När jag står där och försöker få till det slår det mig att så är det i livet också. Vi behöver mellanrum. Mellanrum som ger solen en möjlighet att komma år och luften en chans att cirkulera. Mellanrum som lämnar plats åt tankar och reflektioner. Mellanrum att vila i.
En bekant som jag mötte idag berättade att hon gjort så mycket roligt i vår. Men sa hon, jag har inte hunnit med att smälta det, bara ångat vidare till nästa rolighet.
Vad ska du göra på semestern är en vanlig fråga så här års. Om man inte har några planer blir folk häromkring lite besvärade. Jag vet inte om det är "fint" att ha en fullbokad semester. Själv ska jag odla ett mellanrum.

image37

Mellanrum


.


Kommentarer
Postat av: Anki, igen

Andra perspektiv även här.
Själv har jag tänkt att jag skulle inreda ett rum som bara är för tystnad och kontemplation. Det rummet skulle jag kalla "Andrummet".

2007-06-15 @ 23:08:14
URL: http://ankitankar.blogg.se
Postat av: Kersti

Andrum, det står på min önskelista. Kanske en gång när barnen har flyttat ut.

2007-06-16 @ 01:13:19
URL: http://plommenad.blogg.se/
Postat av: Ninni

Mellanrum va bra det lät..jag skulle verkligen behöva ett mellanrum..phu va jag grejar..kram

2007-06-16 @ 16:23:11
URL: http://www.ninni.blogg.se
Postat av: Cornelia

Kloka ord. Det bästa jag vet är tomma obokade helger och semestern är fortfarande oplanerad den med. Det är frihet tycker jag.

2007-06-16 @ 17:03:34
URL: http://corneliamenew.blogspot.com
Postat av: Ninni

Om du vill ha hjälp med bakgrunden..hojta så sänder jag dig ett mejl..eller snarare du skickar mig ett, min mejladress finns under kommentarer i arkivet.
kramen

2007-06-16 @ 18:51:50
URL: http://www.ninni.blogg.se
Postat av: Paula

I över tjugo år levde jag med en fulltecknad almanacka...jag älskade att fylla i nya aktiviteter i den! Idag är min almanacka helt tom så när som på "tandis" , det är lycka! Jag känner också väl igen när man bara ångar på utan att hinna kontemplera och pausa! Antar att din semesterplanering är vit och vacker!

2007-06-17 @ 09:04:34
URL: http://paulaz.se
Postat av: Anne-Marie Körling

Oj så vacker bild. Så vacker. Det är inte längre en tvätt på en tvätt lina det är ett mellanrum, Mellanrummet är min favoritplats. Anne-Marie

2007-06-17 @ 18:37:42
URL: http://www.annemariekorling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0